Bonbonijera

Miris čaja je miris moga doma...

100% sigurno
online plaćanje
Uz Bonbonijeru dobivate više
2% popusta na sve bonove!

Više o partneru “Kuća zelenog čaja”

Povijest čajeva započela je prije više od 4 tisuće godina, ali u Hrvatskoj tek nekih 17 godina kada nam je Kuća zelenog čaja prvi puta predstavila široki asortiman čajeva koji danas broji oko 150 vrsta iz svih krajeva svijeta.

U njihovoj trgovini možete kupiti čajeve provjerene i vrhunske kvalitete koji su ne samo ukusni nego i ljekoviti. Ovdje se naime, ne radi o industralijaziranom punjenju filter vrećica, nego o pravim i punim aromama najkvalitetnijih čajeva iz rinfuze, originalnog porijekla.

Šalica ovog vrućeg napitka očarat će vaše nepce a miris će zasigurno popraviti raspoloženje i cijeli vaš prostor ispuniti ugodnim mirisima.

Kuća zelenog čaja pruža maksimalnu posvećenost svakom svom klijentu te im daje uputstva kako pripremiti određeni čaj kako bi zadržao svoju učinkovitost i aromu okusa.

Osim zelenih, u ponudi imaju i crne, bijele, oolong, biljne, ayurvedske, rooibos i voćne čajeve. Otkrijte ih! Otkrijte što se krije u 8 blaga Shaolina ili u Silver Needlu, okusite Blago bobicu i uvjerite se u iznimnu kakvoću njihovih proizvoda i saznajte stvari koje do sada niste znali o čajevima.

Bonbonijera.hr Vam s ponosom predstavlja našeg partnera koji je toliko utjecao na konzumiranje čajeva. Njihove proizvode možete naći u Zagrebi i Rijeci te u susjednoj Bosni i Hercegovini a možete ih naručiti putem weba.

Posjetite web partnera

Želim odabrati...

Vrijednost bona: 204,00kn
Ukupno za platiti: 200,00kn
Odmah nakon uplate, poklon bon stići će na Vašu email adresu i moći ćete ga isprintati ili poslati emailom.
Najbolje ideje
za poklone
Kupujte 24/7/365
bez gužve

Kako radi Bonbonijera?

Odaberite
pružatelja usluge

Za neodlučne, tu je univerzalni Bonbonijera.hr bon koji se može zamijeniti!

Vrijednost
bona ili usluga?

Možete birati između vrijednosnih ili bonova za određene usluge

Platite karticom
i poklonite

Bon stiže odmah na vašu email adresu i možete ga pokloniti odmah.

Istražite, poklonite, i oduševite
svoje najdraže