Bonbonijera

Sretan život počinje brigom o sebi...

100% sigurno
online plaćanje
Uz Bonbonijeru dobivate više
2% popusta na sve bonove!

Više o partneru “Alpha et Omega”

Zdrav duh u zdravom tijelu nije samo isprazna poslovica kada govorimo o Alphi et Omegi. Njihov pristup Vama kod svakog dolaska je strogo profesionalan, bilo da se radi o njezi lica, tijela ili fitnes treningu, ovdje će se pobrinuti da svaki tretman bude u potpunosti prilagođen vama.

Ako niste osoba koja će satima vježbati u teretani na raznoraznim spravama, što ponekad može biti vrlo monotono, i želite se uz poticaj trenera pokrenuti svom snagom, onda je ovo pravo mjesto koje Vam treba. Fitnes treninzi odrađuju uz stručno vodstvo u privatnom trening studiju uz posebno prilagođeni „funkcionalni trening“. Ovo je tip treninga koji se sve više primjenjuje, upravo zbog svoje dinamičnosti i povoljnog utjecaja na opće tjelesno zdravlje a glavna prednost ovog načina vježbanja je ta što istovremeno rade gotovo svi mišići u tijelu, a posebno oni koji su kod većine osoba najslabije pokretni u svakodnevnom životu.

Ponuda njege lica i tijela je kompletna. Sve što vam treba da svoj život učinite ljepšim i zdravijim nalazi se u ponudi Alphe et Omege. Iako je poznata već tisućama godina, masaža himalajskom soli relativno je nov pristup u relaksaciji i njezi tijela, te u kombinaciji sa eteričnim uljima i toplinom, nježno se utrljava u tijelo, koje na taj način samo uzima hranjive sastojke koji su mu potrebni.

Vrhunska njega s dubinskim čišćenjem lica i trenutačnim zatezanjem kože s dugotrajnim učinkom. U ponudi Alphe et Omege nalazi se i tretman MASCHERA AL FERRO koji je jedinstven je u svijetu - njegova glavna prednost su čestice željeza koje ulaze u kožu i apsorbiraju mrtve stanice. Ovaj ekskluzivni tretman željezom čisti i zateže kožu , licu daje mladenački izgled i svjetliju i kompaktniju kožu. U kombinaciji s ostalim kozmetičkim proizvodima (maskama i završnim kremema) moguće je djelovati na različite probleme i kreirati individualne tretmane prema potrebama klijenta.

U ovom užurbanom načinu života pobrinite se da nađete vremena za sebe, a Alpha et Omega omogućiti će vam da svoj život živite zdravije kvalitetnije i ljepše.

Posjetite web partnera

Želim odabrati...

Vrijednost bona: 204,00kn
Ukupno za platiti: 200,00kn
Odmah nakon uplate, poklon bon stići će na Vašu email adresu i moći ćete ga isprintati ili poslati emailom.
Najbolje ideje
za poklone
Kupujte 24/7/365
bez gužve

Kako radi Bonbonijera?

Odaberite
pružatelja usluge

Za neodlučne, tu je univerzalni Bonbonijera.hr bon koji se može zamijeniti!

Vrijednost
bona ili usluga?

Možete birati između vrijednosnih ili bonova za određene usluge

Platite karticom
i poklonite

Bon stiže odmah na vašu email adresu i možete ga pokloniti odmah.

Istražite, poklonite, i oduševite
svoje najdraže